julen är förbi

Julen är över för denna gång, men som vanligt kommer den med storn när man minst anar det. Nästa jul ska vi inte åka runt som bollar i ett flipperspel, då ska vi vara hemma i vårt hus och alla är välkomna till oss såklart!

Men det är snart ett år till dess, så tills vidare kan jg berätta om denna jul som varit isället. Dagen innan julafton åkte vi till Lina och hennes familj, där är vi som alltid mottagna med värme och kärlek. Supermysigt att spendera kvällen med två busiga barn och de vuxnas glädje.

 

På julafton packade vi ihop oss och åkte en snabb sväng förbi Lars pappa och sedan mot Allsta. Vi stannade på kyrkogården och skottade fram Eriks sten och tände lite ljus, Snön slutar aldrig att upphöra. Sedan firade vi julafton hos Pappa och Anci i Allsta, där åt vi dopp i grytan och  sköt lerduvor på förmiddagen, därefter blev det kalle, klappar och mat.

 

 
 
 

Juldagen  åkte vi till mormor och hälsade på och på annandagen serverades årest sista julmiddag hos Pappa-Göran och Bettan.

Just nu gör vi vårt bästa för att vila ut oss och njuta av att vara hemma och ledig. Snart är det nytt år med nya utmaningar, nytt jobb och nya utmaningar väntar mig direkt efter årsskiftet. Passande nog fick jag ett par nya löparskor i jukapp, så kan julmaten och lite till brännas bort under våren. Lite samma känsla som om att julen kommer lika plötsligt varje år, varje år gör man samma sak genom att äta sig sockerstinn. Januari blir återts Detoxmånad för oss, någon som hakar på?!