Superfood!

Jag är en sådan person som lätt snöar in mig på något som jag finner intressant, sedan knarkar jag allt som har med det ämnet att göra, bara sådan som jag är.

Jag har alltid tyckt att det är svårt det här med mat och hur jag ska förhålla mig till det vilket då också har intresserat mig otroligt de senaste åren. Det har lett till att jag har samlar en hel del lärdommar. Senaste åren har jag ätit enligt LCHF, viket har varit bra, mycket bra. Jag har lärt mig mycket om socker och dess beroende, insett att jag är mer eller mindre beroende av de vita kristallerna. Nu har jag fått nog, det blir för mycket, för blekt. Jag söker mer näring och mer färg i kosten. Har experimenterat de senaste dagarna och ätit mer grönt, grönsaker i massor och en och en annan frukt. Jag känner mig piggare, jag är villig att tro på och ta till mig av den s.k superfoodens inverkan på mig. Det är energin jag saknar och söker. Något som inte går att ändra på är att vi mår efter det vi äter. Jag vill vara pigg och frisk både på insidan och utsidan.

Så håll i dig Lars, när jag kommer hem igen blir det en balanserad variant av rawfood, som serveras med alger, nötter, frukt och grönt i mängder. Dags att boosta kroppen inför den mörka stundande vintern som alltid kommer för snabbt till oss här i norr.

Imorse åt jag havregrynsgröt med egenplockade blåbär till frukost för första gången på flera år. Det var ljuvligt!

Inspirerande läsning

http://fashionablefit.metromode.se/

http://bloggar.aftonbladet.se/wellness/